Klubmodul henter siden
Tri på Tyren DM sprint 2019
Opret en profil eller log ind
Karlslunde Tri (triatlon)

Tri På Tyren

DM i Sprint distancen
Dette løb kræver licens 

Tri på tyren 2019 DM i Sprint Distancen

750 m svømning (I Bastrup sø), 23,2 km cykling, 5 km løb 

lørdag d. 18 maj. 2019

Licens:
Stævnet er et licensstævne, hvilket betyder du skal være LØB + AKTIVE TRI medlem for at kunne deltage. Stævnet afvikles efter Dansk Triatlon Forbunds stævneregler. Det betyder bl.a. at drafting (at ligge på hjul) ikke er tilladt under cykling. 

Om Stævnet:
Tri på Tyren” er årets første åbent vands tristævne og et af de få med enkeltstart. Det afvikles ved Bastrup Sø med cykling på den berømte omstrækning ”Tyren” og afsluttende løb på ”Mølleå-stien”. ”Tri på Tyren” er GTC’s trademark ”TPT” og drives af ulønnet arbejdskraft, et evt. overskud anvendes af klubben til at støtte og udvikle triathlon sporten i nærområdet.
 
Om de enkelte discipliner kan siges:
SVØMNING:
Der svømmes på trekant-bane i Bastrup sø. 375 m for de yngste klasser og 750 for Sprint distancen. Uanset distance svømmes kun én omgang. Våddragt forventes påbudt.
 
CYKLING: 
Rundstrækning på 11.6 km (Tyren), der køres: Bastrup-Nymølle-Ganløse-Bastrup dvs.: Stengårdsvej-Ganløsevej-Nymøllevej-Kalkværksvej-Farumvej-Lyngevej-Ganløsevej. For de yngste klasser cykles en omgang og to for Sprint distancen.
 
LØB:
Ud og hjem rute på ”Mølleå-stien” langs Bastrup Sø. For de yngste klasser løbes ud-hjem svarende til 2x1,250 m, ialt 2,5 km. For Sprint distancen løbes ud-hjem-ud-hjem svarende til 4x1,250 m, i alt 5,0 km.
 
Læs mere i stævnebeskrivelsen – LINK

Stævne video – LINK

HUSK.
Medbring gyldigt licenspas, som skal kunne fremvises ved in-checkning. Det er dit ansvar at sørge for, at du har et gyldigt licenskort på stævnedagen. Du kan printe din licens ved at logge ind på din profil.
 
Start nr. 
Man henter selv sit start nr. på dagen, da man skal vise licens ved udleveringen
 
 
BEMÆRK! DETTE EVENT KRÆVER  LICENS. 
 
MVh.
Jakob Øster - Rasmus Dahl Jensen  - Cathrine Hald
Kik efter Langgarver fanen hvor vi mødes før – og efter løbet
 

Vigtig Information.

Husk at til alle klubløb skal der mødes i klubtøj, såfremt du møder til et klubløb i andet tøj end klubtøj, så vil du efterfølgende blive bedt om selv at betale hele startgebyret. Ligeså ved manglende fremmøde. 
 

 

 
Tilmeldte
3 /50
Tilmeldingsfrist
01.03.2019
Tidspunkt
18.05.2019 kl. 13.00 - 18.05.2019 kl. 18.00
Sted
Bastrup sø
TAGER KAGE MED:
TAGER BOLLER MED:
TAGER ? MED:
Pris
125,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød