LANGGARVER KLUBTØJ


Vores klubtøj er i den gule Langgarverfarve og er bestyrelsen henstiller til at benytte dette til klubløb, mesterskaber og andre arrangementer med fælles klubtilmelding. Derudover er det selvfølgelig altid dejligt at se friske Langgarvere i klubfarven til hverdag i klubben og enhver anden given lejlighed.

Vi har fået designet klub-løbetøj som henholdsvis T-shirt, singlet og løbejakke i Langgarverfarverne. Derudover findes en klub-tridragt i samme farver.

Vi har i 2022 valgt at lave løbetøjet i to mærker, Craft (model T&F Performance) og Trimtex (T-shirt og singlet i model Lead, jakke i model Fast (sommer) / Trainer (vinter)).

Vær altid opmærksom ved bestilling af klubtøj på at tøjet er specialsyet og derfor ikke kan returneres, medmindre der er fejl på tøjet. Vær derfor omhyggelig inden valg af størrelse og mærke og hør eventuelt andre Langgarvere om deres erfaringer med tøjet.

 

Craft klub-løbetøj:

I forbindelse med lanceringen af løbetøjet i 2022 version kan man bestille via Event. Fristen for at bestille er 10. juni. Levering forventes i August.

Herefter vil Lasse Kjeldsen, Craftshop.dk, stå for salget af Craft løbe-klubtøj. Bestilling sker på https://craftshop.dk/ under B2B -> Langarverne. Der vil desuden et par gange om året blive arrangeret klubaftener med tøjsalg, hvor Lasse Kjeldsen ydermere vil tilbyde Craft og andre løbetøjsmærker såsom Fusion til billigere priser.

T-shirt

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for senere prisændring) 320 kr

Singlet

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for senere prisændring) 300 kr

Løbejakke

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for senere prisændring) 720 kr

 

Trimtex klub-løbetøj:

I forbindelse med lanceringen af tøjet i 2022 version kan man bestille via Event. Fristen for at bestille er 10. juni

Herefter vil Trimtex klubtøj kunne bestilles, når der er mindst fem aftagere af tøj til en ny bestilling, da tøjet skal specialproduceres først. Vi arbejder på en ordning med opsamling af bestillinger et par gange om året og vil oplyse mere herom senere. 

T-shirt

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for senere prisændring) 327kr

Singlet

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for en mindre prisjustering) 315kr

 

A picture containing logo

Description automatically generated

NB! Der kan forekomme en mindre designændring af udseendet af Trimtex singlet

 

Løbejakke

Langgarver vejledende pris 2022 (med forbehold for senere prisændring) Vinterjakke 639kr

Sommerjakke 743kr

 

Klub-tridragt 

Klub-tridragten er i Trimtex (model Aero 2.0 Tri Speedsuit) og vil kunne bestilles, når der er mindst fem aftagere af tøj til en ny bestilling, da tøjet skal specialproduceres først. 

I forbindelse med lanceringen af klub-løbetøjet i 2022 version, kan man angive via Event, om man er interesseret i en klub-tridragt. Hvis der er mindst fem interesserede, vil vi få et tilbud fra Trimtex på dragten og vende tilbage med pris, hvorefter man afgiver endelig bestilling, hvis man stadig er interesseret. Fristen for tilkendegivelse er 10. juni.

NB! Der kan forekomme en mindre designændring af udseendet af klub-tridragten

 

 

 

Spørgsmål 

Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende Langgarver klubtøj kontakt klubbens næstformand Michael Sørensen (personligt i klubben, via Messenger eller via mail: naestformand#langgarverne.dk [kopier og indsæt @ i stedet for#])

 


Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød