Nyt løbehold for begyndere – målet er Royal Run til pinse

 

Nu starter Langgarverne et nyt løbehold op.  Kom og vær med.

 

Startskuddet går lørdag den 25. februar og Nyløberholdet er for alle unge og voksne, der har lyst til at løbe, men aldrig rigtig er kommet i gang eller har holdt en længere pause. 

 

Med vores dygtige træner Niels-Ole i spidsen følger I et program i tre måneder. Det bliver en blid start med en kombination af gang og løb, og der bliver taget hensyn til alle.

Målet er at alle tager til Royal Run i København i København 2. pinsedag, hvor man kan vælge mellem distancerne 1,6 – 5 eller 10 km. Det er en stor oplevelse og vil være kulminationen på et træningsforløb, hvor der er blevet både svedt, pustet og grinet - og hvor alle har oplevet personlige sejre undervejs.

 

Efter Royal Run vil nyløberne blive integreret på Langgarvernes andre løbehold, der er sammensat ud fra, hvor langt og hurtigt, man har lyst til at løbe. Vi træner mandag og torsdag kl. 18 og lørdag kl. 9, men du behøver ikke at komme hver gang! Et års abonnement til Langgarverne koster 450 kr. 

 

Vi har et unikt sammenhold i klubben også på tværs, og har en masse aktiviteter. Ud over at deltage i løb både i Nordsjælland, andre steder i Danmark og ind imellem i udlandet, arrangerer vi også selv løb, gode fester, fælles morgenmad, fastelavn mv.

 

Er du interesseret?  Så snør løbeskoene og mød op ved Langgarvernes klublokale lørdag den 25. februar på Carlsbergvej 13 kl. 10. Her vil Langgarverflag vise vej til gården bag Frederiksborg Byskole, hvor der er fælles opvarmning og en første gå/løbetur.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte træner Niels-Ole på tlf. eller sms 25143362


Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød