Kære Langgarver

DGI opfordrer alle idrætsforeninger til at aflyse alle aktiviteter fra nu af og foreløbig frem til mandag den 30. marts. Det gælder både alle indendørs- og udendørs aktiviteter.DGI’s opfordring kommer i kølvandet på de tiltag mod corona-virus, regeringen kom med onsdag den 11. marts. I bestyrelsen har vi derfor besluttet, at generalforsamlingen den 26.03.2020 bliver aflyst. Herudover vil der ikke være løb fra klubben på de sædvanlige ugentlige løbsdage – mandag, torsdag og lørdag. Svømningen onsdag og lørdag aflyses tillige. For at vi ikke risikerer, at vores led "ruster" i denne periode, opfordres alle til at fortsætte med at løbe - blot ikke i klubregi.

Kærlig hilsen Bestyrelsen 
 
HILLERØD TRIATLON 2020 AFHOLDES SØNDAG DEN 6.SEPTEMBER 2020. TILMELDING ER ÅBEN
MERE INFORMATION KAN SES HER PÅ SIDEN, OG PÅ FACEBOOK
 
 
 ORDINÆR GENERALFORSAMLING I LANGGARVERNE
torsdag d.26. marts 2020 kl. 19:30 i klubhuset på Byskolen.
ER AFLYST. NY TID KOMMER SNAREST 
 

Kære Langgarver

DGI opfordrer alle idrætsforeninger til at aflyse alle aktiviteter fra nu af og foreløbig frem til mandag den 30. marts. Det gælder både alle indendørs- og udendørs aktiviteter.DGI’s opfordring kommer i kølvandet på de tiltag mod corona-virus, regeringen kom med onsdag den 11. marts. I bestyrelsen har vi derfor besluttet, at generalforsamlingen den 26.03.2020 bliver aflyst. Herudover vil der ikke være løb fra klubben på de sædvanlige ugentlige løbsdage – mandag, torsdag og lørdag. Svømningen onsdag og lørdag aflyses tillige. For at vi ikke risikerer, at vores led "ruster" i denne periode, opfordres alle til at fortsætte med at løbe - blot ikke i klubregi.

Kærlig hilsen   Bestyrelsen

 
 
 

OPFORDRING

DET ER VIGTIGT, AT ALLE LANGGARVERE FÅR TEGNET EN ULYKKESFORSIKRING I EGET NAVN. KLUBBEN HAR TEGNET FORSIKRING VIA SIT MEDLEMSKAB I DGI. DENNE FORSIKRING DÆKKER IMIDLERTID IKKE ALM. FALD-SKADER O.L. SOM MEDLEMMERNE PÅDRAGER SIG, SÅ LÆNGE SKADEN IKKE KAN LASTES BESTYRELSEN/TRÆNERENS FORHOLD.KONTAKT EVT. DGI FOR AT HØRE NÆRMERE.
 
STOR LØBE HILSEN

EVENTS 

SÅ ER DER ÅBEN FOR TILMELDING TIL:
NYT: SÅ ER DER ÅBEN FOR ESRUM SØ RUNDT 2020 TILMELDING HER.
NYT: SÅ ER DER ÅBEN FOR CPH HALF 2020 TILMELDING HER.  
NYT: SÅ ER DER ÅBEN FOR NORTH COAST 2020 TILMELDING HER.
NYT: SÅ ER DER ÅBEN FOR KALKGRAVSTRIATLON 2020 TILMELDING HER.  
SÅ ER VINTERSVØMNING SÆSON 2019-20 ÅBEN FOR TILMELDING HER.  
STYRKETRÆNING SÆSON 2019/2010 TILMELDING HER.

 2020 RESULTATER,

-


   LØBEHOLD

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød