Forretningsbetingelser for LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE inkl. hjemmesiden

Adresser:
LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE
c/o Formand Mogens Christens
 
3400 Hillerød

LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE
c/o Kasserer Ole Schmidt
Tornerosevej 93, 1 tv
2730 Herlev
 

Klubbens juridiske navn: LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE
Selskabsform:    Forening
Danske Bank:    Reg. nr.  1551    konto nr. 1215892
Mobilpay:           98 994
CVR-nummer:   32 70 06 91  

Officiel web-adresse: WWW.LANGGARVERNE.DK

AKTIVITETER og EVENT

Deltagelse i klubbens aktiviteter sker på eget ansvar. Klubben kan således ikke gøres ansvarlig for evt. skader på person eller materiel


PRISER og BETALING

Priser er angivet i danske kroner (uden mom da vi er en forening)

Når du via dit dankort betaler kontingent eller tilmelder dig  aktiviteter i klubben sker det som en forudbetaling for den angivne periode. Der kan anvendes følgende kort: Dankort, Visa/Dankort og eDankort

LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under. Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

Der er ingen fortrydelsesret og der tilbydes ikke refusion af penge for dine køb af kontingent eller aktivitet. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

 

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren besøger hjemmesiden indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind.Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere er placeret sikkert bag en firewall. 

De oplysninger du giver behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos klubben samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos langgarverne.dk har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder

Brugere der oprettes på langgarverne.dk  tildeles et brugernavn og en adgangskode, som man selv er anvarlig for at opbevare på betryggende vis.

I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer brugeren benytter.


FORBEHOLD og ANSVARSFRASKRIVELSE

Der tages forbehold for tryk- og prisfejl.

LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.langgarverne.dkKlubben garanterer ikke - og indestår i intet tilfælde for -  at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

Klik på annoncer og link til andre hjemmesider på  www.langgarverne.dk er på brugerens eget ansvar. Klubben er ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som brugeren, dennes kunde eller trediemand lider på grund af fejl ved en annonce, link eller billede. Link og annoncer  er uden ansvar for LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE.

Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af LANGGARVERNE's ydelser samt forlade hjemmesiden. 

Klager og reklamationer kan rettes til:


 LØBE- OG TRIATHLONKLUBBEN LANGGARVERNE

c/o Kasserer Ole Schmidt
 Tornerosevej 93, 1 tv
 2730 Herlev
 

Klik HER for at se vores vedtægter

Vi takker vore sponsorer

Langgarverne

Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød