Årets Langgarver

Årets Langgarver kåres årligt ved fødselsdagsfesten i januar.

Bestyrelsen vælger – eventuelt på opfordring fra klubmedlemmer – en langgarver, der ved en særlig sportslig præstation eller ved at have ydet en bemærkselsværdig stor indsats for klubben har gjort sig bemærket.

Årets Langgarver 2018
Alice Friis Hansen
Tekst kommer snarest
 
Årets Langgarver 2017
Guillermo L. S. Ortega
Tekst kommer snarest


 
Årets Langgarver 2016
Birthe W Hansen
Birthe blev valgt som året Langgarver 2016 for sit store bidrag i det frivillige arbejde, samt været med til at løfte store opgaver til Hillerød Triatlon.

 
 
 
Årets Langgarver 2013 blev Kim Lunding
Kim flyttede hjemmesiden over til klubmodul i starten af 2012 og passede den frem til starten af 2015

 

Årets Langgarver 2012 blev Anne Pedersen/Erik Gudmand Pedersen

 

I forbindelse med afholdelse af Hillerød Triatlon har Anne og Erik i en årrække været blandt de frivillige løbsarrangører, og de har løftet store opgaver. Tak for det. Samtidig er Erik en af klubbens meget aktive løbere og repræsentant for Langgarverne på næsten alle distancer.

 

Årets Langgarver 2011 blev Karin Thoms.

Altid smilende Karin præsterede i august måned 2011, at gennemføre Copenhagen Challenge på Ironman-distancen – dvs. 3,8 km svømning, 180 km på cykel rundt i Nordsjælland og herefter et maratonløb i Københavns gader. Alle der var inde og heppe på Karin – og øvrige deltagende langgarvere – bemærkede hendes strålende smil hele vejen – også da det regnende til slut.
 

Årets Langgarver 2010 blev Allan Nielsen.

Allan blev kåret fordi han på kort tid har gjort sig nærmest uundværlig for klubben. Allan er et stort aktiv, han har engageret sig i begyndertræning, baneløb, marathontræning m.m. og samtidig er han med sit sociale væsen med til at gøre klubben til et rart og vedkommende sted at være.

 

Årets Langgarver 2009 blev Jørgen Bohn

Jørgen blev kåret for sin gennem indsats som redaktør af Langgarvernyt. Gennem 19 år har Jørgen redigeret og formidlet Langgarvernes medlemsblad.

 

Årets Langgarver 2008 blev Heino Wohlert

Heino har fået liv i Langgarvernes henslumrende hjemmeside, i en sådan grad at den af de fleste langgarvere besøges næsten dagligt. Alle opfordres til at gøre hjemmesiden levende ved at levere bidrag til webmasteren.

 

Årets Langarver 2007 blev Peter Andersen

Peter blev kåret for sin store indsat med oprydning, rengøring, indkøb og vedligeholdelse af vores fælles klubhus.

 

…. Og så skal der hjælpe til for at komme længere tilbage….. Nogle der kan og vil hjælpe?

Vi takker vore sponsorer

Langgarverne

Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød