Langgarvernes vinter ruter


Om vinteren løber Langgarverne samme rute, dog kan distancen afkortes hvis man ikke kan løbe hele ruten. Vi løber på oplyste stier og veje i Hillerød. Bor man på ruten har man mulighed for at ”stige på” og ”stige af” undervejs.

Den Blå streg er hele turen, som er 12 km. Starten går fra klubhuset, og efter 3,2 km når man Føtex/Slangerupsgade, her er det muligt at afkorte ruten første gang ved at vælge den orange, eller den sorte rute, som henholdsvis er 8(orange), og 6,5 km.(sorte). Når man kommer til km 5,8(efter tunnelen efter Falck), er det igen muligt at afkorte ruten. Her kan man så vælge at løbe en røde rute som er 10 km.

Holdlederne for de forskellige hold aftaler på forhånd, hvilken rute de løber, da dette kan give mulighed for, at man kan prøve kræfter med et hurtigere hold på noget af turen, så kan man falde tilbage/blive samlet op af ens oprindelige hold, da man ved, at de kommer lige efter, så man ikke løber alene hjem efter at have løbet med det hurtigere hold.
Selvom vi primært løber på stier, er det en god ide at investere i nogle lysende diode- eller refleksbånd til benene og en refleksvest til overkroppen for en sikkerheds skyld.
GPS filerne til ruterne kan downloades til ens Garmin ur, hvis man ønsker det via følgende links.
Links:

Og husk vi løber uanset om det er sol, sne eller slud.

Håber at se jer alle til træning
Vi takker vore sponsorer

Langgarverne

Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød