LANGGARVER KLUBTØJ


Vores klubtøj er i den gule Langgarverfarve og er bestyrelsen henstiller til at benytte dette til klubløb, mesterskaber og andre arrangementer med fælles klubtilmelding. Derudover er det selvfølgelig altid dejligt at se friske Langgarvere i klubfarven til hverdag i klubben og enhver anden given lejlighed.

Vi har fået designet klub-løbetøj som henholdsvis T-shirt, singlet og løbejakke i Langgarverfarverne. Derudover findes en klub-tridragt i samme farver. Da tøjet er specialdesignet til Langgarverne, bliver vi nødt til at lave bestillinger på et vist antal ad gangen, og der kan derfor være perioder, hvor vi nogle størrelser er udsolgt og visamler til bunke, inden vi laver næste bestilling. Ræk ud, hvis du har brug for tøj, så vil vi forsøge at finde en løsning (fohenvendelse, se nederst på siden).

Vær altid opmærksom ved bestilling af klubtøj på at tøjet er specialsyet og derfor ikke kan returneres, medmindre der er fejl på tøjet. Vær derfor omhyggelig inden valg af størrelse og mærke og hør eventuelt andre Langgarvere om deres erfaringer med tøjet.

Vores nuværende løbetøj er Craft (model T&F Performance).

T-shirt

Langgarver vejledende pris 2024 (med forbehold for senere prisændring) 425 kr

Singlet

Langgarver vejledende pris 2024 (med forbehold for senere prisændring) 385 kr

Løbejakke

Langgarver vejledende pris 2022 (forvent prisændring ved næste bestillingsrunde) 720 kr

  

Klub-tridragt 

Klub-tridragten er i Trimtex (model Aero 2.0 Tri Speedsuit) og vil kunne bestilles, når der er mindst fem aftagere af tøj til en ny bestilling, da tøjet skal specialproduceres først (for henvendelse, se nederst på siden).

NB! Der kan forekomme en mindre designændring af udseendet af klub-tridragten

 

 

 

Spørgsmål 

Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende Langgarver klubtøj kontakt klubtøjansvarlige Michael Sørensen (personligt i klubben eller via Messenger), alternativt Berit Dahan (personligt i klubben eller via Messenger)

 

Vi takker vore sponsorer

Langgarverne

Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød