Langgarverne på Hillerød Stadion 

 
Brug endelig stadion. Det er godt vi er synlige. Vores logo sidder oppe på hovedbygningen sammen med logo for de andre brugere. 
 

Hovedbruger:

Langgarverne har sammen med HGI, FIF Atletik og FIF orientering status af hovedbruger på Hillerød Stadion og har derfor træningstider og en plads i Brugerbestyrelsen. (Jørgen Brinch) Langgarvernes logo fremgår af den store oversigtstavle på hovedbygningen.

Træningsmuligheder:

Langgarvernes medlemmer kan benytte atletikstadion til løbetræning. I praksis vil det sige kunststof-løbebanerne og græsarealet på¨atletikstadion.

Træningstider:

Langgarverne har råderet over løbebanerne på Selskov Stadion tirsdag og torsdag eftermiddag (Sidst på eftermiddagen til solnedgang). Andre (primært FIF) kan bruge dem, men vi har 1. prioritet i den periode. Dette gælder også hvis man har lyst til at træne alene. Hold træning foregår som regel tirsdag og torsdag kl. 18:00 til 19:00 året rundt, men der er pt. ikke nogen  hold, der træner fast på stadion, det bliver som regel lagt op på Facebook, eller på Langgarvernes hjemmeside, når der er hold træning på stadion.
Medlemmer af de andre foreninger kan også træne, men kun hvis det kan ske uden gene for langgarvernes træning. Omvendt kan langgarverne træne andre tider, hvis det kan ske uden gene for andre foreningers medlemmer.

Arrangementer:

Foreningerne forsøger alle at lægge arrangementer/kampe/stævner i deres sædvanlige trænings-slot. Der kan dog forekomme aflysninger af de sædvanlige træningstider. Det vil så blive varslet. Langgarverne holder pt. ikke nogen faste stævner med tidtagning (for medlemmer), hvis der kommer et event vil det komme på Langgarverne.dk under event, og i arrangementskalenderen.

Lys:

Banetræning sker sædvanligvis primært i sommerhalvåret. Er der behov for træning i den mørke tid kan der tændes for lyset på atletikanlægget. Vi har fået vores egen nøgle til dommertårnet så vi kan tænde lys på løbebanerne i den mørke tid. Nøglen er hos en af dem, der står for træningsgrupperne.

Omklædning:

Bad og toilet: Er tilgængelig året rundt. Der findes 3 lokaler i bygning 3 (se oversigtstavlen). Det er den lave bygning, der ligger umiddelbart foran indgangen til hovedbygningen. Der er også lokaler i kælderetagen af hovedbygningen, der kan anvendes når der er fodboldtræning. 

Andre muligheder:

I hovedbygningen findes også et cafeteria, der normalt er åbent når der er fodboldtræning og ved stævner.
Det store lokale kan bookes til fest eller større arrangementer. Der er også mindre lokaler og mødelokaler der kan anvendes hvis behov.
 
 
Vi takker vore sponsorer

Langgarverne

Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød