ANDET TØJ MED LANGGARVERNES NAVN OG LOGO


Udover det gule Langgarver klubtøj er der designet yderligere tøj med Langgarver navn og logo, som alternativt til det gule tøj kan benyttes til løb, triløb og lignende lejligheder samt tilbehør, der kan benyttes som supplement til løbe og tri-tøjet.

Vær altid opmærksom ved bestilling af tøj og tilbehør på at dette er speciallavet til Langgarverne og derfor ikke kan returneres, medmindre der er fejl på tøj eller tilbehør. Vær derfor omhyggelig inden valg af størrelse og hør eventuelt andre Langgarvere om deres erfaringer med tøjet.

 

Tilbehør

Henvendelse for forespørgsel/bestilling: Michael Sørensen (personligt, via Messenger eller via mail: naestformand#langgarverne.dk [kopier og indsæt @ i stedet for#]). Betaling sker samtidig med bestilling via MobilePay (98 994) eller bankoverførsel (Reg. 1551 Konto 1215892). Husk at skrive navn + vare der betales for.

Buff

Vejledende pris (så længe lager haves) 50 kr

Arm Warmers

 Vejledende pris (Trimtex Elite, enkelte størrelser på lager) 240kr

 

Lyserødt tøj

Det lyserøde tøj blev designet som holdtøj til det lyserøde hold, efter klubben indførte holdfarver, og kan benyttes til alle andre lejligheder end klubløb. Tøjet er i Trimtex, T-shirt, singlet og sommerjakke i model Fast, vinterjakke i model Trainer og tridragt i model Aero 2.0 Tri Speedsuit.

Det lyserøde tøj vil kunne bestilles, når der er mindst fem aftagere af tøj til en ny bestilling, da tøjet skal specialproduceres. Vi arbejder på en ordning med opsamling af bestillinger et par gange om året og vil oplyse mere herom senere.


T-shirt

Langgarver vejledende pris 2021 (med forbehold for prisændring): 355kr

  


Singlet

Langgarver vejledende pris 2021 (med forbehold for prisændring): 315kr

  


Løbejakke

Langgarver vejledende pris 2021 (med forbehold for prisændring):     Vinterjakke 659kr

Sommerjakke 739kr

Tridragt

Langgarver vejledende pris 2019 (med forbehold for prisændring): 1350kr

  Danmarkstøj

Danmarkstøjet blev designet som tøj, der kan bruges til f.eks. internationale løb, der ikke er klubløb, hvor de danske rød-hvide farver ønskes benyttet. Tøjet er i Trimtex, i model Fast. Der kan vælges mellem en T-shirt eller singlet med DANMARK skrevet i stor eller lille tekst på fronten (begge modeller vist).

Danmarkstøj vil kunne bestilles, når der er mindst fem aftagere af tøj til en ny bestilling, da tøjet skal specialproduceres. Vi arbejder på en ordning med opsamling af bestillinger et par gange om året og vil oplyse mere herom senere.

T-shirt

Langgarver vejledende pris 2021 (med forbehold for prisændring) 335kr

 

Singlet

Langgarver vejledende pris 2019 (med forbehold for prisændring): 315kr

 

  


 

 

Spørgsmål vedrørende tøj

Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende tøj med Langgarver navn og logo kontakt klubbens næstformand Michael Sørensen (personligt i klubben, via Messenger eller via mail: naestformand#langgarverne.dk [kopier og indsæt @ i stedet for#])


Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød