KLUBTØJ SOM SKAL BENYTTES TIL KLUBBETALTE ARRANGEMENTER

Langgarver tøj 2018

Så er der endeligt nyt om vores nye Langgarver løbstøj.

Sat op D.18-maj-2018              

Først drejer dette sig om singlet – trøje – jakke.

(Husk at triatleter også skal prøve løbetøj – til når de skal stille op til et løb)

TRI TØJ KOMMER SNART (VI AFVENTER DEN NYE KOLLEKTION FRA CRAFT)

Fra lørdag d. 19-maj-2018 til lørdag d.02-juni-2018 vil det være muligt at prøve tøjstørrelser

(Dog helst indenfor 19-maj til 26-maj-2018, da Craft ønsker prøvetøjet tilbage hurtigst muligt).

Det er MEGET vigtigt at I får afprøvet tøjet, da det er et nyt design/kollektion(elite), og vil derfor ikke med garanti have samme størrelse/pasform som tidligere tøj. Husk at skrive jeres nye størrelse ned og gem det til, når I skal bestille jeres nye klubtøj. Dette er MEGET vigtigt, da det ikke vil være muligt at returnere det klub tøj I bestiller, da det er specialdesignet tøj.

Lige så snart vi får de sidste detaljer klaret med vores sponsorer og små rettelser på designet, vil vi på event oprette to opslag. Én for Løberne, og én for Tri medlemmer. Her vil vi give nogle super gode første gangs tilbud på div. pakker. Det vil kun være muligt at bestille en af pakkerne, herefter kan man under vores shop kunne købe det nye tøj til vores klub pris. Det vil dog sige at der kun vil være to til tre leverings datoer om året, men tøjet kan bestilles, og vi vil derefter bestille nyt tøj igen når der er nok til en bestilling, derfor er det en super god ide, at få bestilt tøj denne gang.

Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye tøj, og at mange vil købe det, da vi i sponsor/tøjudvalget har lagt rigtig mange timer i dette projekt, og har lovet vores nye sponsorer, at der vil være rigtig mange Langgarvere, der vil løbe rundt i Hillerød og omegn med deres logo, som tak fordi de vil sponsere os Langgarvere. Vi opfordre derfor til, at man også anvender tøjet til JERES træningsture, og derved gøre det muligt, at gøre arbejdet med at skaffe nye sponsorer til Langgarverne noget nemmere til næste gang, så vi igen kan give et super godt tilbud. Vi arbejder for eksempel på at få lavet nogle træningstrøjer i diverse hold farver, men dette vil kun være muligt, hvis så mange af os som muligt køber og løber/træner i tøjet med vores nye sponsorer på, og på den måde vise dem, at vi er værd at sponsere nu og i fremtiden, og ikke mindst samtidig viser, at man er en stolt Langgarver J, og derved også reklamere for Langgarver farverne i Hillerød, og hvem ved, så kommer der måske også nye medlemmer.

Lige så snart vi er klar til, at I kan bestille det nye tøj, som forhåbentlig er lige om hjørnet, så vil det blive oplyst via Event, og FB, og der vil også blive sendt en mail til alle medlemmer, så her må I meget godt gå ind og opdatere jeres mail informationer på Langgarverne.dk, hvis I er i tvivl om de er opdateret.


Lager tøj 

BEMÆRK at tøjet er specielsyet og ikke kan returneres, så vær omhyggelig når I prøver tøjet, der er på lager og forhør jer evt. hos andre klubmedlemmer om deres erfaringer med tøjet.
 
Der gælder købelovens almindelige forhold ved køb af klubtøj, og Langgarverne har ikke forhandlet specielle bytte og returnerings rettigheder. Ved reklamationer skal man henvende sig til Jan Wibroe Iwersen på mail sekretaer@langgarverne.dk.
 
Sponsor/tøjudvalget modtager gerne ris/ros vedr. tøjet, som vi vil bruge i vores fremtidige dialog og udvælgelse af leverandør af klubtøj.
 
Bestyrelsen 

Her er nogle billeder af det nye Langgarver design 2018.

(Nyt tøj 2018 kommer snart op på Shop) 

Billede er kun vejledende, da der godt kan være foretaget ændringer i designet.

Løbe tøj 

T&F Elite Custom SS Tee M
 
T&F Elite Custom SS Tee W
 
T&F Elite Custom Singlet M
 
T&F Elite Custom Singlet W
 
EXC Custom Jacket 2.0 M
 
EXC Custom Jacket 2.0 W
 
 

Tri tøj

ETC Tech Jersey M / W
 
ETC Tech Pants M / W
 
ETC Tech Suit M / W
 
 

Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød