TRIATLON

 

 Langgarverne tri - hvem er vi 

 
 

En gruppe medlemmer ønsker også at have mulighed for at deltage i triatlon- og duatlon mesterskaber, og derfor er Langgarverne medlem af DANSK TRIATLON FORBUND (DTRIF). Kontakten mellem klubben, og Dtrif varetages af triatlonudvalgets formand, der samtidig er bestyrelsesmedlem i Langgarverne.
 
 

Licens

 

Deltagelse i forbundsmesterskaber kræver at udøveren er "medlem" af Dansk Triatlon forbund. Det betyder i praksis, at man ved medlemskab opnår startret. Medlemskab af DTRIF gælder for et år ad gangen, og opnås ved at man betaler kontingentypen ”Aktiv TRI” via Langgarvernes klubmodul.

Hvad koster det

Kontingent vedtages årligt på generalforsamlingen iht. vedtægter. Se under kontingent. 
Ved deltagelse i mesterskaber under DTRIF er de samme regler gældende som forresten af klubben d.v.s. startafgift dækkes fuldt – dog max. Kr. 500, der ydes IKKE transporttilskud.
Langgarverne har en lille, men meget aktiv medlemsskare. I 2011 og 12 vandt Langgarverne 1. og 2. pladsen i DTRIFs klubcup – gavekort, som blev brugt til indkøb af svømmedragter, som nu lånes ud til åbent vands svømning til klubbens medlemmer.
Vi har medaljetagere på flere distancer og specielt Langgarvernes kvinder der opnåede i 2011 og 2012 flotte resultater.Se mere under klubbens ÆLDRE RESULTATER-STATISTIK TIL 2011.
 

Klubløb

Vi arrangere som regel to klubløb om året hvor klubben giver et tilskud. En for alle medlemmer, hvor der ikke kræves licens, og en hvor det kræver at man har kontingentypen ”Aktiv TRI”. Klub løbene vælges på et årlig fællesmøde, sammen med løberne. Årets klubløb kan ses her  

Træning

Klubbens triatleter træner ofte individuelt. Dels fordi vi er en mindre gruppe, og dels fordi vi er meget forskellige i træningsmetode.

Flere af os løbetræner med løberne i klubben. Cykeltræning foregår for det meste individuelt. Langgarverne har desuden bassintid i Hillerød Svømmehal to gange om ugen i vintersæsonen tilmelding via klubmodul, om sommeren flytter vi ud i Esrum Sø. Vi svømmer fra Havnen i Sørup – skråt overfor ishuset, hver onsdag kl. 20. Når/hvis der kommer for mange alger i Esrum sø rykker vi til Snekkersten Havn. Se mere om dette under SVØMNING-OPEN WATER Vi arbejder med at få oprettet noget fælles cykeltræning, for at skabe et bedre fællesskab.

Trænere

Vi har ikke uddannede triatlon trænere i klubben, men vi kan tilbyde følgende:
 
Svømning 
Til vinter svømning er der som regel to svømmetræner om onsdagen. Til open water svømning er der ikke træner på, men hos de aktive udøvere findes en del erfaring, man som ny med fordel kan trække på - bare spørg løs, og husk endelig at læse denne folder fra Dansk Tri Forbund inden open water sæsonen starter, da SIKKERHEDEN kommer i første række. Alle svømmere skal have læst inden de går i bølgerne.;
Løb 
Foregår med sammen Langgarvernes løbetrænere/holdledere, om mandagen, tirsdag, torsdag, og lørdag. Se mere under LØBETRÆNING-LØBEHOLD
Cykling 
Vi har ingen cykeltræner, da cykling sker meget individuelt, men vi mødes som regel til en fast tur om søndagen, som i vinterperioden forgår på mountainbike i store skovstier, men lige så snart det bliver lysere og varmere så trænes der på landevej. Vi henviser også til at man går ind på  Langgarvernes Tri side på Facebook, og under event her på Langgarverne.dk, hvor der bliver annonceret trænings ture, hvor alle også kan være med.
OPSTART AF CYKELTRÆNING PÅ LANDEVEJ D.02-APRIL 2017. MERE INFO KAN SES HER

Klubdragt

Information om klubtøj kan ses under KLUBTØJ


Langgarverne - Carlsbergvej 13 - 3400 Hillerød - Tlf.